Певецът Шон Кингстън беше арестуван в Калифорния, часове след полицейска

...
 Певецът Шон Кингстън беше арестуван в Калифорния, часове след полицейска
Коментари Харесай

Арестуваха певеца Шон Кингстън

 

Певецът Шон Кингстън беше задържан в Калифорния, часове след полицейска акция в имението му във Флорида, предава Би Би Си. Задържана е и майка му.

Кингстън беше упрекнат през февруари от компания, че не е платила изцяло голяма телевизионна и звукова система.

Той беше арестуван във Форт Ъруин, Южна Калифорния, по обвинявания в машинация и кражба по заповед във Флорида, заяви полицията в последния щат.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Съобщава се, че служители на реда са изнасяли движимости от къщата. Не е ясно дали арестите са свързани с обвиняванията на компанията.

„ Добре съм, майка ми също. Адвокатите ми се занимават с всичко, до момента в който приказваме “, сподели артистът в отговор на информацията, че задържаната жена е негова майка.

Детето е излязло единствено от хотелската стая

В правосъдни документи компания твърди, че Кингстън се е свързал с нея през обществените мрежи през септември 2023 година, с цел да закупи „ 232-инчов тв приемник, комбиниран със звукова система “.

Компанията твърди, че Кингстън е „ предиздвикал “ компанията да конфигурира продуктите с „ колкото е допустимо по-малка първична вноска “, като е направил „ многочислени погрешни изказвания “, в това число предложение, че ще сътвори промоционални видеоклипове за компанията с Джъстин Бийбър. След като тв приемникът и системата са били инсталирани, заплащанията са спрели.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР